De les | Achtergrond Yoga |

Deelname

Yoga Actief in Schinnen op dinsdagavond van 18.30 - 19.45 uur met aansluitend een kwartiertje 'tijd voor thee'. Bij voldoende interesse zal er een tweede groep starten op dinsdagavond van 20.15 - 21.30 uur. Locatie: Moutheuvellaan 6 Schinnen.

Tarief
De eerste keer betaal je 5 euro om te komen 'proeven'. Vervolgens kun je deelnemen voor 10 euro per les. Je betaalt dan steeds 5x vooruit.

Benodigdheden
Om optimaal te kunnen ervaren is loszittende- of stretchkleding gewenst en staan we op de mat met blote voeten. Alle benodigdheden zijn aanwezig en voor algemeen gebruik.

Verantwoording
Je draagt zelf verantwoording over deelname aan de bijeenkomst. Yoga Actief kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk ontstane blessure(s). Informeer vooraf over eventuele fysieke klachten en/of beperkingen. Meestal kan er een alternatief worden aangereikt in de houdingen. Als je onder behandeling bent van arts of specialist, overleg daar dan of yoga geschikt voor je is.
Ernstige medische problemen kunnen deelname aan een groepsles beperken of uitsluiten.

Deelname aan Yoga Actief is geen vervanging voor een therapie of andere medische behandeling, diagnose of advies.

 

"Yoga Actief, jazeker deelname voor mij, eenmaal in de week.
Als eerste stap in de les, het mediteren, fijn en vrijblijvend wat afstand nemen van alles om mij heen, ruimte vinden voor mezelf.
Dan volgen de oefeningen.
Een combinatie van actieve houding, meditatie en ontspanning. Je bepaalt zelf de grens en de intensiteit van de beweging en prima om tijdens de les gecorrigeerd te worden.
Tevens een eigen opbouw in flexibiliteit en kracht en altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken.
Soepel blijven en energie opdoen, dat is Yoga Actief. En tot slot en afronding een innerlijke stilte."

Ervaring van een deelneemster